Altijd op afspraak naar de gemeente

Wij werken altijd op afspraak. Moet u voor bijvoorbeeld een reisdocument bij ons zijn, dan is het dus belangrijk om vooraf een afspraak te maken.

Een afspraak maakt u snel en eenvoudig via onze website. U kunt ook bellen voor een afspraak, maar dat is eigenlijk helemaal niet meer nodig.

Het werkt heel eenvoudig. U geeft aan waarvoor u naar de gemeente wilt komen. Vervolgens kiest u een dag en een tijdstip waarop het u het beste past. Tot slot vult u uw gegevens in. U ontvangt een afspraakbevestiging. De afspraak is gemaakt.

Voordelen

Op afspraak naar de gemeente, biedt voordelen voor zowel u als voor ons. U wordt direct geholpen. Ook bij topdrukte hoeft u niet langer dan vijf minuten te wachten. Daarnaast kan de betreffende
ambtenaar zich voorbereiden op uw bezoek. Dit scheelt weer tijd bij de behandeling. Zo kunnen wij dus ook efficiënter werken.

Regel het online

Veel zaken kunt u direct online regelen via onze website. U hoeft bijvoorbeeld niet meer naar het stadhuis te komen voor het doorgeven van uw verhuizing of het aanvragen van een uittreksel.
Kijk op onze website voor een volledig overzicht van alle gemeentelijke diensten en producten, die u online kunt regelen.