Gemeenteraadsverkiezingen: volg het verkiezingsdebat of vul de stemwijzer in

De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan. Dat betekent dat je op 14, 15 en 16 maart kunt bepalen, samen met alle andere kiezers, wie er in de gemeenteraad komen.

Weet je nog niet op welke partij je moet stemmen? Op woensdag 9 maart van 19.30 tot circa 21.30 uur is er een verkiezingsdebat in het Scheldetheater in Terneuzen. Tijdens dit debat maken de politieke partijen hun standpunt over verschillende thema’s duidelijk. Wil je bij het debat aanwezig zijn? Meld je dan aan voor woensdag 9 maart 12.00 uur via debatavond@terneuzen.nl. Geef aan met hoeveel personen je komt en zet je naam en contactgegevens erin. Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom. Je kunt het verkiezingsdebat ook live volgen via de website van GO-RTV www.go-rtv.nl en https://terneuzen.raadsinformatie.nl/live

Stemwijzer

Je kunt ook de stemwijzer invullen: www.mijnstem.nl/terneuzen. Via het beantwoorden van zo’n 25 stellingen over lokale thema’s kunt u zien of de standpunten van partijen overeenkomen of niet overeenkomen met uw opvattingen.

Volgende week verkiezingskrant

Volgende week (week 10) vind je in het Zeeuwsch Vlaams Advertentieblad de verkiezingskrant. Hierin staat meer informatie over de partijen. Bijvoorbeeld welke kant ze op willen met de gemeente Terneuzen en wat hun
belangrijkste standpunten zijn. Ook bevat de verkiezingskrant praktische informatie over de gemeenteraadsverkiezingen, zoals over de stempas, stemmen bij volmacht en de locaties van de stembureaus.

Meer informatie

Voor meer informatie over de gemeenteraadsverkiezingen kunt u nu al terecht op de webpagina over de verkiezingen.