Online regel je veel! Kan het niet? Maak dan eerst een afspraak

Zie je een losliggende stoeptegel of een overvolle prullenbak? Of wil je een verhuizing of een parkeervergunning voor bewoners regelen? Het zijn allemaal zaken die je online kunt regelen via onze website terneuzen.nl. En dit zijn nog maar een paar voorbeelden van de online producten en diensten die wij aanbieden.

Er zijn natuurlijk ook zaken (bijvoorbeeld een nieuw paspoort aanvragen) waarvoor je nog wel even bij ons langs moet komen. Maak dan eerst een afspraak. Kortom: melden, regelen en plannen, doe je online!

Voordelen online regelen

Een voordeel van digitaal regelen is dat je het op een moment kunt doen waarop het jou uitkomt. Maar dat is niet het enige, sommige producten zijn ook goedkoper wanneer je ze online regelt. Daarnaast werkt het ook nog eens heel eenvoudig en je kunt het vanaf ieder apparaat doen. Dus heb jij ook iets met de gemeente te regelen? Kijk dan eerst op de pagina online regelen.

Op afspraak

Lukt het niet om zaken online te regelen? Of heb je liever persoonlijk contact? Maak dan een afspraak. Je kunt op werkdagen bij ons terecht van 8.30 tot 16.30 uur. Op vrijdag zijn we geopend van 8.30 tot 18.00 uur.