Stemwijzer www.mijnstem.nl/terneuzen live

De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan. Dat betekent dat u op 14, 15 en 16 maart kunt bepalen, samen met alle andere kiezers, wie er in de gemeenteraad komen. Geen idee op wie u moet stemmen? Vul dan de stemwijzer www.mijnstem.nl/terneuzen in. Via het beantwoorden van zo’n 25 stellingen over lokale thema’s kunt u zien of de standpunten van partijen overeenkomen of niet overeenkomen met uw opvattingen.

www.mijnstem.nl/terneuzen

In totaal doen er in de gemeente Terneuzen veertien politieke partijen mee: TOP/GEMEENTEBELANGEN, CDA, PVV, Partij van de Arbeid, VVD, ChristenUnie, Staatkundig Gereformeerde Partij, GROENLINKS, SP, 50PLUS, Sociaal Terneuzen, D66, Bondgenoot Cees Freeke en Terneuzen Sterk.

Voor meer informatie over deze partijen en hun standpunten, kunt u hun websites en/of social media-kanalen bezoeken. Ook presenteren zij zich in tijdens diverse verkiezingsdebatten. In de verkiezingskrant die woensdag 2 maart huis aan huis wordt verspreid met het Advertentieblad vindt u ook informatie van de partijen, welke kant ze op willen met de gemeente Terneuzen en wat hun belangrijkste standpunten zijn. Ook bevat de verkiezingskrant praktische informatie over de gemeenteraadsverkiezingen, zoals over de stempas, stemmen bij volmacht en de locaties van de stembureaus.

Meer informatie

Voor meer informatie over de gemeenteraadsverkiezingen kunt u nu al terecht op www.terneuzen.nl/verkiezingen