Hoe gaat het met u? GGD Zeeland doet onderzoek.

De coronacrisis heeft ieders leven beïnvloed. GGD Zeeland brengt daarom de gevolgen van de coronaperiode op de gezondheid,leefstijl en het welzijn van inwoners van 18 jaar en ouder in kaart. Doet u mee?

De GGD Zeeland vraagt bijna 28.000 willekeurig gekozen Zeeuwen om mee te doen aan dit onderzoek. Vanaf 24 september kunt u hiervoor een uitnodiging ontvangen. De vragenlijst omvat verschillende onderwerpen, zoals gezondheid, welzijn, leefstijl, participatie en corona. Het onderzoek loopt tot begin december.

Het CBS selecteert willekeurig personen voor deelname aan de GGD Gezondheidsmonitor 2022. Deze groept vormt een goede afspiegeling van de bevolking en krijgt een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen. Dit kan online of schriftelijk. Deelname is uiteraard vrijwillig. GGD Zeeland stelt uw deelname wel zeer op prijs.

Wil u meer info of heeft u vragen? Neem dan contact op met GGD Zeeland via onderzoek@ggdzeeland.nl of neem een kijkje op www.ggdzeeland.nl/gmvo2022 met daarop de veelgestelde vragen.