Steunpunt Belastingdienst Terneuzen vaker en langer op afspraak open

Wilt u hulp bij het regelen van uw belastingzaken of heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij het steunpunt Belastingdienst. Het steunpunt heeft zich vorig jaar gevestigd in het stadhuis van Terneuzen (Stadhuisplein 1) en is er voor inwoners van Terneuzen en omgeving. Sinds kort zijn de openingstijden verruimd: van maandag tot en met donderdag kunt u er van 08.30 tot 16.30 uur op afspraak terecht.

Bent u particulier en wilt u uw belastingzaken bespreken met een medewerker van het steunpunt? Zij kijken en denken graag met u mee. Maak vooraf een afspraak via de BelastingTelefoon, tel 0800-0543 (gratis bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur). Particulieren kunnen ook online een afspraak maken bij het steunpunt. Ga hiervoor naar www.belastingdienst.nl en zoek op ‘Afspraak maken – langskomen bij de balie’.

Meestgestelde vragen op de website

Op de website van de Belastingdienst vindt u de meestgestelde vragen. Misschien staat uw vraag hier wel tussen, dat scheelt u een telefoontje en een bezoek aan het steunpunt. Lees op belastingdienst.nl/meestgesteldevragen of uw vraag al wordt beantwoord.

Waar helpt het steunpunt mee?

U kunt bij het steunpunt van de Belastingdienst terecht als er iets is veranderd in uw persoonlijke situatie. Bijvoorbeeld een scheiding, overlijden of verhuizing. Medewerkers helpen u met de belastingaangifte of het invullen van een webformulier, kunnen belastingzaken voor u uitzoeken of bijvoorbeeld direct beoordelen of u in aanmerking komt voor toeslagen.

Belastingdienst Baliefoto