Verkeershinder N290/N61: werkzaamheden in Terneuzen 18 – 21 november

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan het kruispunt van de N290 en de N61 bij Terneuzen. We herstellen schade aan het asfalt. Daardoor is vanaf vrijdag 18 november 20.00 uur tot maandag 21 november 06.00 uur een groot deel van het kruispunt afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid. Weggebruikers dienen rekening te houden met een langere reistijd.

Een aantal rijstroken van het kruispunt blijft tijdens de werkzaamheden beschikbaar:
•    Voor verkeer vanuit de richting Zaamslag blijft de rechterrijstrook van de Hoofdweg (N290) beschikbaar in de richting van Hoek.
•    Voor verkeer vanuit de richting Zaamslag blijft het mogelijk om af te slaan van de Hoofdweg (N290) naar de Guido Gezellestraat.
•    Voor verkeer vanuit de Guido Gezellestraat blijft het mogelijk om af te slaan naar de Hoofdweg (N61) in de richting van Hoek.
•    Voor verkeer vanuit de richting Hoek blijft het mogelijk om af te slaan van de Hoofdweg (N61) naar de Tractaatweg (N290).

Omleidingen
Verkeer vanuit de richting België bereikt Terneuzen via de Sluiskiltunnel (N62) en de brug Sluiskil (N61). Verkeer richting Zaamslag wordt omgeleid via de N258 en de N290. Verkeer vanuit de richting Hoek wordt via de afslag naar de Mr. FJ. Haarmanweg lokaal door Terneuzen omgeleid richting Zaamslag. Verkeersregelaars begeleiden het (landbouw)verkeer op de parallelwegen bij de oversteek van het kruispunt van de N290.
Alle omleidingen staan met gele borden aangegeven.

Werkzaamheden
Tijdens de afsluiting herstelt Rijkswaterstaat de schade aan de asfaltlaag op het kruispunt. Ook herstellen we de lussen in het asfalt. Ten slotte brengen we een nieuwe asfaltlaag aan.
De planning is onder voorbehoud. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Vragen?
Heb je vragen over dit project? Stel ze dan aan Rijkswaterstaat via 0800-8002 (gratis) of het contactformulier: www.rijkswaterstaat.nl/formulieren/contactformulier .

Verkeershinder N290/N61: werkzaamheden in Terneuzen 18 – 21 november