Coronavirus en evenementen in gemeente Terneuzen

Het coronavirus heeft helaas ook zijn uitwerking op de evenementenkalender van de gemeente Terneuzen. Evenementen worden voorlopig voor heel Nederland tot en met 6 april 2020 afgelast.

Wij kunnen helaas nog geen uitspraken doen over de doorgang van evenementen na 6 april 2020. Hierin volgen we de landelijke lijn. Zodra wij hier meer over weten, maken we dit bekend.

Evenementenkalender

In verband met diverse verschuivingen op de evenementenkalender, kan er een nieuwe datum aangevraagd worden. De nieuwe data zullen wij bespreken, coördineren en zo spoedig mogelijk terugkoppelen. Afhankelijk van de ontwikkelingen en afwegingen kan dit enige tijd duren. Wij vragen hiervoor uw begrip.
Wij zullen er alles aan doen om zoveel mogelijk (geannuleerde) evenementen te kunnen laten plaatsvinden, later dit jaar.

Meer informatie

Wij bevinden ons op dit moment in een unieke situatie en het coronavirus zorgt bijna dagelijks voor veranderingen. De meest actuele informatie over het coronavirus vindt u op de website van de rijksoverheid. Houd deze website goed in de gaten.  

Vragen?

Wij doen er alles aan om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. De evenementencoördinator van onze gemeente kunt u mailen via m.declerck@terneuzen.nl.