Wie wint de MVO-prijs Zeeuws-Vlaanderen?

Welke Zeeuws-Vlaamse ondernemer scoort het best op maatschappelijk verantwoord ondernemen? Vanaf 9 mei kunnen ondernemers in Zeeuws-Vlaanderen zich kandidaat stellen. Daarna volgt een publieksstemming. Een vakjury bepaalt uiteindelijk wie de MVOprijs verdient.

De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de Contacta in november dit jaar. De MVOprijs beloont de meest vooruitstrevende ondernemer voor de voortrekkersrol die hij/zij daarin speelt. Stichting Switch organiseert de prijs in opdracht van Rabobank Zeeuws-Vlaanderen en de drie gemeenten Hulst, Terneuzen en Sluis.

In de schijnwerpers
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaat over de winnende combinatie van people, planet en profit. Ondernemers die hun bedrijfsvoering afstemmen op samenleving en milieu, zijn de komende jaren de koplopers in hun sector. Stichting Switch stimuleert MVO door koploperbedrijven in de schijnwerpers te zetten en daarmee andere ondernemers te stimuleren óók hun bedrijfsvoering te verduurzamen.

Aanmelden
Ondernemers kunnen zich aanmelden op www.mvoprijs.nl. Met het beantwoorden van zeven vragen kunt u uw ervaring en ambitie op MVO gebied benoemen. Uit alle aanmeldingen maakt de jury een selectie van zes genomineerden. De winnaar van de MVO-prijs Zeeuws-Vlaanderen ontvangt in november de MVO Award en veel publicitaire aandacht in verschillende media.