Afspraak maken

Maak zelf uw afspraak en doe zelf uw aanvraag

Bedrijven op internet bieden tegen betaling aan om een afspraak te maken of een aanvraag voor u te doen bij de gemeente. Dit raden we sterk af, want het kost geld en u moet uw persoonlijke gegevens doorgeven. 
Zelf een afspraak maken of zelf een aanvraag doen bij de gemeente is gratis, gemakkelijk en uw gegevens zijn veilig.

Toegankelijkheid publieksbalie

Wilt u gebruik maken van voorzieningen zoals dichtbij parkeren, een rolstoel of een rollator? U vindt hierover meer informatie op onze pagina over de toegankelijkheid van onze publieksbalie. Tijdens het maken van een afspraak kunt u in het veld 'achternaam' invullen wat u nodig heeft.

Beperkte bereikbaarheid publiekshal op 5 april 2023

Vanwege een wielerwedstrijd op 5 april 2023 zal het tussen 8.30 en 14.00 uur erg druk zijn in de omgeving rond onze publiekshal. Het vinden van een parkeerplek kan dan erg moeilijk zijn. Het is daarom aan te raden om niet met de auto naar uw afspraak te komen, of om uw afspraak op een andere dag in te plannen.

Afspraak afzeggen

Heeft u een afspraak bij ons en wilt u de afspraak wijzigen of afzeggen? U kunt dit regelen via de link in de bevestigingsmail van uw afspraak. Staat er geen link in uw bevestigingsmail? Of heeft u geen bevestigingsmail? Dan kunt u uw afspraak wijzigen of afzeggen door met ons te bellen op 14 0115.

 

Problemen met het laden van deze pagina? Probeert u het eens in een andere browser.
Heeft u een adblocker geïnstalleerd? Dit kan het laden van deze pagina verhinderen.