Parkeerabonnement garage Theaterplein / Oostkolk / Schuttershof

In Terneuzen zijn drie ondergrondse parkeergarages: de Oostkolk, het Theaterplein en het Schuttershof. U kunt 24 uur per dag de garages in- en uitrijden. In de garage Oostkolk en Theaterplein moet u betalen van 09:00 tot 24:00 uur. In de garage Schuttershof moet 24 uur worden betaald. In de garages kan achteraf worden betaald.

Voor de parkeergarages kunt u een abonnement aanvragen. U kunt dan met een speciale pas de parkeergarage inrijden. Voor deze pas moet u € 50,00 borg betalen. U ontvangt uw borg retour bij inlevering van een onbeschadigde pas.
Het aanvragen van een abonnement kunt u online doen. Door in te loggen met DigiD kunt u het abonnement aanvragen en de leges betalen via iDeal. Wilt u uw abonnement verlengen? Houd uw oude pas dan bij de hand.

Abonnement aanvragen
 

Kosten

In 2024 kost een abonnement in de parkeergarage:
Jaarabonnement: € 590,00
Maandabonnement: € 49,20
Borg voor inrijpasje: € 50,00

De aanvraag, verlenging of wijziging van het abonnement voor een parkeergarage verwerken wij binnen twee werkdagen.

Straatvergunning omwisselen voor parkeergarage?

Woont u in het vergunningszonegebied en heeft u een of twee parkeervergunning(en) om op straat te parkeren?
Dan kunt u deze omwisselen voor een of twee parkeervergunning(en) in de parkeergarages. U betaalt dan het bewonerstarief van € 175,00 per jaar per vergunning.

Woont u in een nieuwbouwwoning die is opgeleverd na 28 september 2023?

Dan heeft u recht op een abonnement per adres voor de parkeergarages. U betaalt dan het bewonerstarief van € 175,00 per jaar.

Voor het aanvragen van een abonnement voor de parkeergarages tegen het bewonerstarief, kunt u mailen met parkeren@terneuzen.nl of bel 0115 - 455 490.

Abonnementspas verloren

Bent u de originele abonnementspas verloren? Dan moet u dit melden bij de gemeente via het contactformulier. U moet dan een nieuwe abonnementspas aanschaffen. Het parkeerabonnement wordt overgezet.

Waar zijn de parkeergarages?

Parkeergarage Oostkolk
De Blokken 21
4531 GN Terneuzen

Parkeergarage Schuttershof
Verlengde van Steenbergenlaan 29
4537 BB Terneuzen

Parkeergarage Theaterplein
Westkolkstraat 1
4531 AV Terneuzen

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Vul het contactformulier in of bel met 14 0115.