Nieuwsberichten

07-04: Uitnodiging voor digitale inloopavond 15 april 19.30 uur

Graag nodigen wij bewoners, ondernemers en pandeigenaren van de binnenstad uit voor een digitale inloopavond op donderdag 15 april om 19.30 uur. Centraal staat de toekomst van de binnenstad van Terneuzen. Wij hebben de bureaus KuiperCompagnons en TwynstraGudde gevraagd om voor ons een totaalplan te maken met haalbare ontwikkelingen. Om dit plan te maken gaan ze graag in gesprek met alle betrokkenen.

Opzet avond

Tijdens deze avond geven de medewerkers van KuiperCompagnons en TwynstraGudde een toelichting op hoe ze met verschillende betrokken naar een totaalplan toe willen werken. Vervolgens horen ze graag meningen, verhalen, ideeën en idealen voor de binnenstad.

Aanmelden

Wilt u als bewoner, ondernemer of pandeigenaar deelnemen aan deze digitale inloopavond? Aanmelden kan door het sturen van een e-mail aan: toekomstbinnenstad@terneuzen.nl. Na aanmelding krijgt u enkele dagen voor de bijeenkomst een link en instructies hoe u die avond deelneemt.

Meer informatie

Meer informatie over het traject rond de totstandkoming van het totaalplan vindt u op de projectpagina: www.terneuzen.nl/toekomstbinnenstad

17-03: Brief aan bewoners, pandeigenaren en ondernemers in de binnenstad

Dinsdag 16 maart ontvingen bewoners, pandeigenaren en ondernemers in de binnenstad een brief met meer informatie over de opdracht van de gemeente aan KuiperCompagnons en TwynstraGudde.
Lees hier de brief.