Nieuwsberichten

Nieuwsbrieven: Toekomst binnenstad Terneuzen

Lees hier de negende nieuwsbrief m.b.t. het totaalplan toekomst binnenstad Terneuzen

Lees hier de achtste nieuwsbrief m.b.t. het totaalplan toekomst binnenstad Terneuzen

Lees hier de zevende nieuwsbrief m.b.t. het totaalplan toekomst binnenstad Terneuzen

Lees hier de zesde nieuwsbrief m.b.t. het totaalplan toekomst binnenstad Terneuzen

Lees hier de vijfde nieuwsbrief m.b.t. het totaalplan toekomst binnenstad Terneuzen

Lees hier de vierde nieuwsbrief m.b.t. het totaalplan toekomst binnenstad Terneuzen

Lees hier de derde nieuwsbrief m.b.t. het totaalplan toekomst binnenstad Terneuzen

Lees hier de tweede nieuwsbrief m.b.t. het totaalplan toekomst binnenstad Terneuzen

Lees hier de eerste nieuwsbrief m.b.t. het totaalplan toekomst binnenstad Terneuzen

Kijk terug: digitale bijeenkomst Toekomst binnenstad Terneuzen

Op 6 december hebben we een digitale bijeenkomst georganiseerd over de Toekomst binnenstad Terneuzen.

Kijk hier de digitale bijeenkomst terug

Straatinterviews over de toekomst van de binnenstad

Medewerkers van bureau KuiperCompagnons horen donderdag 20 mei graag de mening van voorbijgangers over de toekomst van de binnenstad van Terneuzen. Van 12.00 tot 14.00 uur houden ze straatinterviews voor winkelcentrum Schuttershof en van 15.00 tot 17.00 uur op de Markt.

Zoals wij eerder aangaven, heeft de binnenstad van Terneuzen dringend behoefte aan een stap vooruit. Voor het maken van een totaalplan hebben we bureau KuiperCompagnons in de arm genomen. Zij werken daarin samen met bureau TwynstraGudde. Ze gaan graag in gesprek met alle betrokkenen bij de binnenstrad. Daarom hebben ze een plan van aanpak gemaakt met diverse momenten waarop ze met bewoners, ondernemers, bezoekers en andere partijen van gedachten willen wisselen.

Meer informatie

Meer informatie over het traject rond de totstandkoming van het totaalplan vindt u op de projectpagina: www.terneuzen.nl/toekomstbinnenstad

Digitale inloopavond; bekijk de video

Op donderdag 15 april werd er vanuit meer dan 50 huiskamers deelgenomen aan de digitale inloopavond. Gedeeltes van deze avond zijn opgenomen en zijn vanaf nu terug te kijken via deze link

Uitnodiging voor digitale inloopavond 15 april 19.30 uur

Graag nodigen wij bewoners, ondernemers en pandeigenaren van de binnenstad uit voor een digitale inloopavond op donderdag 15 april om 19.30 uur. Centraal staat de toekomst van de binnenstad van Terneuzen. Wij hebben de bureaus KuiperCompagnons en TwynstraGudde gevraagd om voor ons een totaalplan te maken met haalbare ontwikkelingen. Om dit plan te maken gaan ze graag in gesprek met alle betrokkenen.

Opzet avond

Tijdens deze avond geven de medewerkers van KuiperCompagnons en TwynstraGudde een toelichting op hoe ze met verschillende betrokken naar een totaalplan toe willen werken. Vervolgens horen ze graag meningen, verhalen, ideeën en idealen voor de binnenstad.

Aanmelden

Wilt u als bewoner, ondernemer of pandeigenaar deelnemen aan deze digitale inloopavond? Aanmelden kan door het sturen van een e-mail aan: toekomstbinnenstad@terneuzen.nl. Na aanmelding krijgt u enkele dagen voor de bijeenkomst een link en instructies hoe u die avond deelneemt.

Meer informatie

Meer informatie over het traject rond de totstandkoming van het totaalplan vindt u op de projectpagina: www.terneuzen.nl/toekomstbinnenstad

Brief aan bewoners, pandeigenaren en ondernemers binnenstad

Dinsdag 16 maart ontvingen bewoners, pandeigenaren en ondernemers in de binnenstad een brief met meer informatie over de opdracht van de gemeente aan KuiperCompagnons en TwynstraGudde.
Lees hier de brief.