Aanleveren posters politieke partijen

In de gemeente Terneuzen vinden we het belangrijk om op een efficiënte en aantrekkelijke wijze aandacht te geven aan de Tweede Kamerverkiezing op 17 maart 2021.
Onze gemeente heeft in 2019 besloten om geen standaard verkiezingsborden te plaatsen in de verschillende kernen. In plaats daarvan worden er door de gemeente spandoeken geplaatst met daarop de gedrukte posters van de deelnemende politieke partijen.

Spandoeken

De spandoeken hebben een afmeting van 6740 x 1240 mm. De spandoeken worden in alle kernen van de gemeente Terneuzen op duidelijk zichtbare plaatsen neergezet. Het aantal deelnemende partijen aan de verkiezing bepaalt de grootte van uw poster op het spandoek.

Aanleverspecificaties

Uw poster moet u op de volgende manier aanleveren:

  • Het bestand aanleveren als een PDF in CMYK, op minimaal 150 dpi op 100%.
  • Alle tekst graag omzetten naar lettercontouren.
  • Mail de poster naar verkiezingen@terneuzen.nl. Graag uiterlijk maandag 1 februari. 

Om eventuele problemen te voorkomen, is het verstandig om voor de deadline uw bijdrage bij ons aan te leveren. Zo kunnen bijvoorbeeld eventuele fouten in het bestand of de lay-out van de poster nog worden verholpen.
We vragen u ook om een contactpersoon van uw partij en telefoonnummer door te geven.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Dan mag u altijd bellen of mailen naar Wim Jansen, tel. 06–5121 4981 of mail naar w.jansen@terneuzen.nl.