Zoekresultaten

837 resultaten voor ‘’

 • Driewegen-Hughersluys

  18 mei 2020
 • Contactformulier GSNED

 • Overzicht aangemelde buitensportactiviteiten

  19 mei 2020, xlsx, 32kB
 • Veiligheidsregio Zeeland wil meer toerisme toestaan in verantwoorde stappen

  19 mei 2020

  Veiligheidsregio Zeeland wil in verantwoorde stappen het toerisme verder toelaten. Vanaf nu zijn alle individuele sanitaire voorzieningen weer toegestaan (zoals een chemisch toilet). Dit geldt voor alle typen verblijven. Gemeenschappelijke toilet-, was- en douchevoorzieningen blijven gesloten conform de landelijke maatregelen. VRZ wil per 15 mei de regels verder versoepelen. En ook per 29 mei mits de zorg het aankan. De Veiligheidsregio heeft vandaag een stappenplan vastgesteld na overleg met de Zeeuwse burgemeesters, de GGD en de toerismesector.

 • Belparkeren

 • Toerisme vanaf begin mei in eigen verblijf en deel accommodaties mogelijk

  19 mei 2020

  Voorlopig kan de deur voor het toerisme in Zeeland maar beperkt open. De aantrekkingskracht van Zeeland is groot en vrije toestroom kan daardoor onverantwoord worden. Dat zou teveel vragen van de nu al zwaarbelaste zorg. En verdere verspreiding van het coronavirus blijft op de loer liggen. De Veiligheidsregio Zeeland wil daarom in beheersbare stappen gasten verwelkomen in Zeeland. Zo mogen eigenaren van een tweede verblijf (bepaalde categorieën) binnenkort weer in hun eigendom overnachten. Vanaf dan mag ook een deel van de accommodaties in Zeeland verhuurd worden. Dit besloot de Veiligheidsregio vandaag na overleg met de toeristische sector en de Zeeuwse burgemeesters. Volgende week wordt de precieze ingangsdatum (begin mei) gekozen en de uitwerking bekendgemaakt.

 • Erehaag bij uitvaarten en troost- en bemoedigingsacties onder voorwaarden toegestaan

  19 mei 2020

  De Veiligheidsregio Zeeland vindt het van groot belang dat mensen in de gelegenheid worden gesteld om bij een uitvaart in aangepaste vorm afscheid te nemen van een dierbare en steun te betuigen aan de nabestaanden. Verder wil de Veiligheidsregio Zeeland ruimte geven aan initiatieven van inwoners om troost- en bemoedigingsacties te organiseren. Mede daarom heeft Jan Lonink, voorzitter van Veiligheidsregio Zeeland, op 22 april besloten dat er een versoepeling komt op de Noodverordening COVID-19 die begin april werd vastgesteld.

 • Voorwaarden versoepeling toerisme Zeeland

  19 mei 2020

  De Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) zet een eerste stap in het weer toelaten van ‘recreatief nachtverblijf’. Eind maart werd besloten om dit in Zeeland tot nader order te verbieden. Nu heeft VRZ besloten dat bezoekers onder voorwaarden vanaf 1 mei weer in Zeeland mogen overnachten.

 • ontwerp bestemmingsplan Westdorpe, Molenstraat 28 incl plankaart

  20 mei 2020, pdf, 9MB

  ontwerp bestemmingsplan Westdorpe, Molenstraat 28 incl plankaart

 • bekendmaking ontwerp wijzigingsplan Molenstraat 28 Westdorpe

  20 mei 2020, pdf, 666kB

  bekendmaking ontwerp wijzigingsplan Molenstraat 28 Westdorpe