Online presentatie op 14 oktober om 19.30 uur

Hoe zien de plannen rond de verplaatsing van de Albert Heijn en de Lidl in Sas van Gent eruit? Hoe wordt de huidige locatie vervolgens herontwikkeld? Wat is de planning? Hoe kan ik mijn bijdrage leveren? En hoe ziet de bestemmingsplanprocedure eruit? De initiatiefnemers van het project Sasse Poort informeren de inwoners van Sas van Gent hierover via een online presentatie.

De initiatiefnemers van het project zijn: Hillgate Investments, Bouwgroep De Nijs-Soffers, Albert Heijn, Lidl en Woongoed Zeeuws-Vlaanderen. Oorspronkelijk wilden zij hun plannen op een informatieavond in Sas van Gent toelichten. Helaas is dit vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk. Daarom is ervoor gekozen om dit via een digitale presentatie te doen.

Link naar de presentatie

Sinds woensdagavond 14 oktober jl. staat de online presentatie live. U kunt deze presentatie bekijken via uw computer, tablet of telefoon. Gebruik hiervoor de knop 'Naar de online presentatie'.
Uiteraard begrijpen we dat het niet voor iedereen mogelijk is om de presentatie via internet te bekijken. Mocht dit bij u het geval zijn, neem dan contact met ons op via sassepoort@terneuzen.nl.

Naar de online presentatie

Geef uw reactie!

De initiatiefnemers horen graag wat u van de plannen vindt. Daarom kunt u via een e-mail aan sassepoort@terneuzen.nl reageren op het plan en uw vragen stellen.

Ingekomen vragen en antwoorden

Naar aanleiding van o.a. de online presentatie op 14 oktober zijn vragen ingekomen. De geanonimiseerde vragen en antwoorden treft u hier aan.