Fifty Fit

Fifty Fit is een speciale bewegingsles/training waarin een programma wordt aangeboden met bewegingsvormen en oefeningen gericht op de volgende gewrichten: schouders, heupen, knieën, nek en rug. Iedereen kan hier op zijn eigen tempo aan deelnemen. Dit heeft als groot voordeel dat mensen tot op zeer hoge leeftijd onder begeleiding kunnen bewegen in water. Fifty Fit is lekker bewegen in verwarmd water van ± 30°C. Er wordt gewerkt met verschillende materialen ondersteund door muziek. U hoeft niet te kunnen zwemmen want er wordt gewerkt in een waterdiepte van 1.20 tot 1.35 m. 

Waarom en voor wie 

Sporten in water heeft veel voordelen, door de opwaartse druk van het water is de schokbelasting in de wervelkolom en gewrichten minimaal. Waardoor kans op blessures heel klein is. De groep 50ers groeit met de jaren, waardoor bewegen en in beweging blijven erg belangrijk voor de gezondheid is.  Met Fifty Fit kunt u onder deskundige begeleiding werken aan uw uithoudingsvermogen, lenigheid en kracht voor een goede toekomst. 

Wanneer

Maandagmiddag 14.45 tot 15.15 uur
Woensdagochtend 10:15 tot 10:45 uur
Vrijdagochtend 10:15 tot 10:45 uur
Voor en na de training is er de mogelijkheid om een kwartier in en uit te zwemmen in het instructiebad. 

Tarieven

Kijk voor de meest actuele tarieven bij de tarieven van het recreatief zwemmen.

* Bij aanschaf van een meerbadenkaart wordt eenmalig € 7.50 paskosten (incl.€ 5.00 borg) in rekening gebracht. De meerbadenkaarten zijn 1 jaar na aanschaf geldig, er wordt geen restitutie verleend op meerbadenkaarten.

Aanmelden

 U hoeft zich van te voren niet aan te melden. Voor de les moet alleen het deelnamebewijs ingeleverd worden bij de lesinstructeur.