Binnenbad

Het binnenbad beschikt over een wedstrijdbad  en een instructiebad.
Het wedstrijdbad is 25 meter lang en 21 meter breed en heeft 8 zwembanen. Het voldoet aan alle FINA en KNZB normen en is daardoor uitermate geschikt om er grote (inter)nationale zwemevenementen te organiseren. Daarnaast is er in het bad een beweegbare bodem van 9 meter lang en 21 meter breed, een 1-meter duikplank en is er een  tribune en een bezoekersgalerij op de eerste verdieping. De watertemperatuur van het wedstrijdbad is ongeveer 27°C.
Het instructiebad is 25 meter lang en 12,5 meter breed en heeft 5 zwembanen. Over de gehele oppervlakte is er een beweegbare bodem, die in hoogte verstelbaar is van 0.00 tot 2.00 meter. Het bad is uitermate geschikt voor zwemlessen en doelgroepactiviteiten.
Ook kan er een zogenaamde " luie trap" en invalidenlift geplaatst worden, zodat het bad ook geschikt is voor minder valide zwemmers. De watertemperatuur van het instructiebad is ongeveer 30 graden°C. Lees meer over het binnenbad.

Let op! Om toegang te krijgen tot het zwembad moet u in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs. Wanneer u de toegangspas of het zwemabonnement bent vergeten moet u een los toegangsbewijs kopen.