Sportcentrum Vliegende Vaart gesloten t/m 28 april

In verband met de aangescherpte maatregelen vanwege het Coronavirus blijft Sportcentrum Vliegende Vaart gesloten.

In Nederand gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus. Wij volgen het advies van het RIVM op en sluiten Sportcentrum Vliegende Vaart tot en met 28 april 2020!

Vacature Medewerker Accomodaties

Job Alert! Zorg jij ervoor dat kinderen het behalen van het zwemdiploma A,B en C als avontuur beleven?

Wil jij daarnaast de leukste groepslessen in het water geven en vind je het ook belangrijk om onze accommodaties veilig en schoon te houden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Sportcentrum Vliegende Vaart is op zoek naar een Medewerker Accommodaties voor 30 uur per week.

Wat ga je doen?

Als medewerker accommodaties verzorg je de zwemlessen op basis van het zwem ABC, geef je speciale aquasportlessen en sportieve kinderfeestjes. Je houdt daarnaast toezicht bij recreatieve en overige zwemactiviteiten en je beheert en houdt toezicht in de gemeentelijke sportaccommodaties. Voor de afwisseling begeleid en ondersteun je diverse organisaties en verenigingen die van onze accommodaties gebruik maken door hen informatie te geven over openingstijden, mogelijkheden om te huren enzovoort. Kleine onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden maken ook onderdeel uit van je functie.

Wat doet team Accommodaties, Sport en Welzijn?

Het team Accommodaties, Sport en Welzijn is verantwoordelijk voor het beheer en verhuur van accommodaties en het verzorgen van zwemlessen. Het team werkt vanuit sportcentrum Vliegende Vaart en telt 22 medewerkers. Meer informatie vind je op onze website: www.terneuzen.nl/sportcentrumvliegendevaart/Binnenbad

Wie ben jij?

  • Je hebt een MBO-diploma niveau 3/4 inclusief de bevoegdheid tot het geven van zwemles (bijv. Cios met zwemaantekening);
  • Je bent goed in het verzorgen van speciale aquasportlessen (aquajogging, fifty-fit);
  • Je hebt een geldig EHBO- en BHV-diploma of je bent bereid deze diploma’s te behalen;
  • Je hebt een dienstverlenende instelling en je kunt goed met kinderen omgaan;
  • Je bent flexibel en hebt daarom geen 9-tot-5 mentaliteit.

Wat bieden wij?

Bij de functie van medewerker accommodaties hoort een salaris van maximaal € 3.114,00 bruto (schaal 7) per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast ontvang je maandelijks een Individueel Keuzebudget van 17,05% van het bruto salaris. Dit budget is voornamelijk opgebouwd uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering en levensloopuitkering. Je kunt dit budget zelf beheren en maandelijks besteden of je kunt er voor kiezen om dit budget op te sparen tot het eind van het jaar. Je aanvangssalaris wordt vastgesteld aan de hand van opleiding en ervaring.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan via deze link. Het geven van een aquasportles of een zwemles kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Ronald Groothaert, teamleider Accommodaties, Sport & Welzijn. Hij is bereikbaar op telefoonnummer
06-10929355 of stuur een e-mail. Solliciteren kan tot en met 5 april 2020. De gesprekken worden ingepland zodra de situatie (corona-virus) dit toelaat.