Sportcentrum Vliegende Vaart gesloten t/m 28 april

In verband met de aangescherpte maatregelen vanwege het Coronavirus blijft Sportcentrum Vliegende Vaart gesloten.

In Nederand gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus. Wij volgen het advies van het RIVM op en sluiten Sportcentrum Vliegende Vaart tot en met 28 april 2020!

Wanted Lifeguards!

Voor de openluchtbaden Axel, Koewacht, Sas van Gent, Terneuzen en Zaamslag zijn wij op zoek naar Lifeguards.

Ben jij deze zomer onze spetter bij de openluchtbaden? Wij zijn op zoek naar Lifeguards voor onze vijf openluchtbaden. Onze bezoekers voelen zich veilig door jouw aanwezigheid! In het recreatie-, wedstrijd- en peuterspeelbad kunnen jong en oud terecht voor een (verkoelende) activiteit in de zomer. Als Lifeguard houd je toezicht op de bezoekers in en om het zwembad.

Wat ga je doen?

Als Lifeguard van Sportcentrum Vliegende Vaart kun je de hele zomer, zowel door de week als in het weekend, aan het werk. Samen met jouw andere collega’s zorg je ervoor dat onze bezoekers in een veilige omgeving gebruik kunnen maken van het zwembad en al haar faciliteiten. Je houdt toezicht op de veiligheid van de bezoekers, beantwoordt uiteenlopende vragen en aan het einde van de dag zorg je ervoor dat alles weer schoon wordt achtergelaten. Je wordt ingezet bij alle vijf de openluchtbaden.

Wie ben jij?

Je hebt veiligheid hoog in je vaandel staan, je bent sportief en helpt graag onze bezoekers. Je bent enthousiast en bereid om op onregelmatige tijden te werken, in de periode van 27 mei t/m 30 augustus. Je wil graag je EHBO/BHV-diploma en diploma Zwemmend redden voor Lifeguards behalen, of je hebt deze al op zak! De functie Lifeguard is vanaf 18 jaar oud.

Het team

Het team van het Sportcentrum Vliegende Vaart geeft je een spetterend ontvangst! Met je leeftijdsgenoten sta jij de hele dag voor de bezoekers klaar. Op een werkdag zijn er naast je lifeguard collega’s ook (meerdere) kassamedewerkers, horecamedewerkers en een locatieverantwoordelijke aanwezig.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden een levendige (bij)baan waar je samen met je collega’s ervoor zorgt dat de bezoekers tevreden en veilig naar huis gaan. Daarnaast krijg je:

  •    Een goed salaris
  •    Mogelijkheid om gratis je EHBO/BHV-diploma te halen
  •    Diploma Zwemmend Redden voor Lifeguards te behalen (interne opleiding)
  •    Betaald bruin worden
  •    Een gratis duik in het diepe!

Solliciteren

Solliciteer direct via ons online sollicitatieformulier of stuur een e-mail naar Frans Tanghe (bedrijfsleider Sportcentrum Vliegende Vaart).