Sportcentrum Vliegende Vaart gesloten t/m 28 april

In verband met de aangescherpte maatregelen vanwege het Coronavirus blijft Sportcentrum Vliegende Vaart gesloten.

In Nederand gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus. Wij volgen het advies van het RIVM op en sluiten Sportcentrum Vliegende Vaart tot en met 28 april 2020!

Zeemeermin Experience

Wil jij weten hoe het is om als een echte zeemeermin door het water te bewegen?

Volwassenen en Tieners

Speciaal voor volwassenen en tieners hebben wij de Zeemeermin Experience ontwikkeld. Tijdens deze les krijgt iedere deelnemer een mooie zeemeerminstaart te leen. Je leert de dolfijnslag en gaat hiermee aan de slag.

Deze Experience is leuk voor een vrijgezellenfeest, vrienden- of vriendinnenuitje of gewoon voor een hele leuke middag. Alle deelnemers moeten kunnen zwemmen.

Pakket

De volgende onderdelen bieden wij aan:

  • Half uur instructie
  • Staarten en movovinnen in bruikleen
  • Onderwaterfoto
  • Vrijzwemmen

Je huurt in totaal het instructiebad voor 1,5 uur. Er kunnen maximaal 10 zeemeerminnen meedoen. Neem een zwembrilletje mee!

Reserveren

Reserveer de zeemeerminexperience.

Zeemeermin Experience

Prijs

De pakketprijs is €75 voor een onvergetelijke middag. Laat je droom uitkomen en boek de Zeemeermin Experience bij Sportcentrum Vliegende Vaart. In het weekend en de schoolvakanties is deze Zeemeermin Experience te reserveren.

Let op! in de periode dat onze 5 openluchtbaden open zijn (juni - augustus), is het niet mogelijk om de Experience in Sportcentrum Vliegende Vaart te reserveren.