Sporthal Vliegende Vaart

Dé plaats voor jong en oud om actief te sporten, te zwemmen of te recreëren. 
Sportcentrum Vliegende Vaart is een multifunctioneel sportcentrum, met onder meer een sportevenementenhal (deelbaar in twee sporthallen of vier gymlokalen), twee binnenbaden, een openluchtbad, een horecagelegenheid en een vergaderruimte.

Sportevenementenhal

De sportevementenhal is te verdelen in twee sporthallen of vier gymlokalen. Dat maakt de ruimte geschikt voor sportevenementen, het spelen van competitiewedstrijden, het houden van trainingen en onderwijsdoeleiden.spelende kinderen sporthal
Van alle mogelijkheden wordt goed gebruikt gemaakt. Daarnaast kan de sporthal gebruikt worden als locatie voor het houden van tentoontenstellingen, beurzen en zo meer.
De sportevementenhal heeft een totale vloeroppervlakte van 60 x 44 meter en een vrije hoogte van minimaal 7 meter. Dat betekent dat de totale oppervlakte bijna een half voetvalveld bedraagt!
De uitschuifbare tribunes en de bezoekersgalerij bieden plaats aan ruim 500 toeschouwers.

Ook in Axel en Sas van Gent kan er worden gesport : sporthal 't Sportuus in Axel en multicultureelcentrum " de Statie" in Sas van Gent.
De gemeente Terneuzen heeft in elke kern of wijk een gymlokaal. Naast scholen overdag zijn er meerdere sportverenigingen en trimclubs die er 's avonds gebruik van maken.

Alle genoemde sportvoorzieningen kunnen tegen aanvaardbare tarieven gehuurd worden om er in te sporten.