Baby's - kleuters

Wat is er nou leuker dan samen op een speelse manier de mogelijkheden en onmogelijkheden van het water te leren kennen? Lekker dobberen in het water, spetters maken, drijven,springen, klimmen en zelfs onder water gaan!
Nederland is een waterrijk land, dus je kunt niet vroeg genoeg beginnen met kinderen vertrouwd te maken met water. In de lessen wordt dan ook veel aandacht besteed aan de zelfredzaamheid van de kinderen. Het vrij bewegen in het water bevordert de ontwikkeling van de spieren en in een later stadium de arm-been cöördinatie.
 

In de praktijk

Sportcentrum Vliegende Vaart maakt gebruik van een moderne waterzuiveringsinstallatie. Hierdoor wordt het chloorverbruik tot een minimum beperkt en zijn er bijna geen chloordampen in de binnenbaden. Dat zorgt voor u en onszelf voor een gezond binnenklimaat. Baby`s vanaf 6 maanden zijn bij ons van harte welkom om aan de lessen deel te nemen. Kinderen die aan kleuterzwemmen deelnemen stromen automatisch in bij de lessen voor het Zwem-ABC.

 

Wanneer

Woensdag

09.00 tot 10.00 uur baby-/dreumeszwemmen (6 maanden t/m 2 jaar jaar). De les zelf start om 09.15 uur.
13.00 tot 13.30 uur peuterzwemmen( 3 jaar)
13.30 tot 14.00 uur kleuterzwemmen( 4 jaar)

Vrijdag

09.00 tot 10.00 uur baby-dreumeszwemmen (6 maanden t/m 2 jaar). De les zelf start om 09.15 uur.
11.00 tot 12.00 uur peuterzwemmen, 3 jaar ( de les zelf start om 11.15 uur). De les zelf start om 11.15 uur
14.45 tot 15.45 uur kleuterzwemmen, 4 jaar (de les zelf start om 15.00 uur). De les zelf start om 15.00 uur.

Tarieven

Kijk voor de meest actuele tarieven bij de tarieven zwemlessen van een half uur.

* Bij aanschaf van een meerlessen kaart wordt eenmalig € 7,50 paskosten (incl. € 5,00 borg) in rekening gebracht. Meerlessen kaarten zijn tot 1 jaar na aanschaf geldig. U betaalt bij ons enkel de keren dat u daadwerkelijk aan de lessen deelneemt. Wij verlenen geen restitutie op meerlessenkaarten.

Zwemluiers

Kinderen die normaal gezien een luier dragen, moeten tijdens de zwemles een aparte zwemluier of luierbroekje dragen. Zwemluiers zijn te verkrijgen in onze automaat.

Opgave

Opgave is schriftelijk mogelijk aan de balie van sportcentrum Vliegende Vaart en digitaal in onze webshop. Bij inschrijving worden eenmalig inschrijfkosten gerekend. Nog vragen? Neem dan even contact met ons op.