Wachtlijst

De wachtlijsten voor de zwemlessen in Sportcentrum Vliegende Vaart variëren continue en houden verband met tal van factoren.

Wachttijd

Per startgroep bestaat een andere wachttijd. Ouders die hun zoon of dochter opgeven voor de zwemles op woensdagmiddag hebben te maken met de langste wachttijd. Als u inschrijft voor alle startgroepen, heeft u de kortste wachttijd. Tijdens de opening van de buitenbaden in juli en augustus, liggen de zwemlessen van de Gemeente Terneuzen stil. In verband met de personele bezetting is het dan niet mogelijk zwemlessen te verzorgen in Sportcentrum Vliegende Vaart.

Opgeven wachtlijst

Tijdig opgeven voorkomt teleurstelling. Ouders kunnen het kind vanaf de vierde verjaardag opgeven voor het volgen van zwemles. In deze gevallen is de leerling kort na de vijfde verjaardag aan de beurt om met lessen te beginnen. Ouders kunnen met hun zoon of dochter deelnemen aan de lessen voor baby’s, peuters en kleuters. Bij voldoende deelname aan deze lessen stromen de kinderen door naar het reguliere leren zwemmen. Ze hebben dan niet te maken met een wachtlijst.

Kinderen van 8 jaar en ouder

Kinderen van acht jaar en ouder krijgen een aparte behandeling. Als circa tien leerlingen van deze leeftijd op de wachtlijst staan, start een nieuwe groep.
 

Inschrijven voor zwemles kan bij de balie van ons sportcentrum of online in onze webshop. Voor meer informatie belt u 0115-455870.