Sportcentrum Vliegende Vaart gesloten t/m 28 april

In verband met de aangescherpte maatregelen vanwege het Coronavirus blijft Sportcentrum Vliegende Vaart gesloten.

In Nederand gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus. Wij volgen het advies van het RIVM op en sluiten Sportcentrum Vliegende Vaart tot en met 28 april 2020!

Zeemeerminzwemles

Lees hier alles over zeemeerminzwemles.

Zeemeermin zwemles

Heb jij altijd willen weten hoe het voelt om zeemeermin/man te zijn? Grijp dan nu je kans. Volg zes zeemeermin zwemlessen en daarop volgend behaal jij je zeemeermindiploma*. De zeemeerminstaarten kun je bij ons lenen. Ze zitten inbegrepen bij het lespakket.

Lesinhoud

Wie geïnteresseerd is in de wereld onder water heeft een leuke basis met het zeemeermindiploma. Je leert allerlei vormen van voortbewegen door het water met de monovin. We leren je ook om veilig met de zeemeerminstaart te zwemmen.

Wanneer?

Zaterdag van 13.30 - 14.30 uur in het instructiebad.

Om de zeven weken start er een nieuwe lessenreeks.

Tarieven

Een lespakket kost € 57,50 (exclusief eventuele inschrijfkosten en paskosten). In het pakket zitten 6 zwemlessen en daarna diplomazwemmen.

* Bij aanschaf van een meerlessenkaart wordt eenmalig € 7.50 (incl.  € 5.00 borg) in rekening gebracht. Er wordt geen resitutie op meerlessenkaarten verleend.

Minimale eisen

Kinderen vanaf 6 jaar met minimaal een B-diploma.

Opgave

Opgave is schriftelijk mogelijk aan de balie van Sportcentrum Vliegende Vaart of via onze webshop. De wachtlijst is vaak nihil.

*Les 6 is een selectieles. BIj deze les moet je aanwezig zijn en pas als alle onderdelen voldoende zijn afgesloten kun je meedoen met het diplomazwemmen.

Van iedere leerling maken wij een mooie foto onder water voor op je diploma!