Sportcentrum Vliegende Vaart gesloten t/m 28 april

In verband met de aangescherpte maatregelen vanwege het Coronavirus blijft Sportcentrum Vliegende Vaart gesloten.

In Nederand gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus. Wij volgen het advies van het RIVM op en sluiten Sportcentrum Vliegende Vaart tot en met 28 april 2020!

Zwangerschapszwemmen

De Lessen

Zwangerschapszwemmen is zoals de naam al zegt een les speciaal voor zwangere vrouwen. Tijden de lessen worden verschillende loop-, zwemvormen en spierversterkende oefeningen aangeboden met en en zonder muziek. Een belangrijk doel dat we natuurlijk niet mogen vergeten, is het gezellig samen zijn en ervaringen uitwisselen met andere zwangere vrouwen. We geven de lessen in diep en ondiep water, dus je moet wel kunnen zwemmen.

Voor wie?

De lessen zijn alleen voor vrouwen die in blijde verwachting zijn. Het maakt niet uit hoe ver je in de zwangerschap bent. Alle vrouwen van 2 - 42 weken zwangerschap zijn van harte welkom!

Wanneer

Elke donderdagavond van 19.45 - 20.30 uur in het instructiebad. Na de les is er de mogelijkheid om een uur uit te zwemmen in het instructiebad.

Kosten

Je kunt per keer een losse les kopen of een meerlessenkaart aanschaffen. Kijk bij tarieven voor lessen van een half uur, voor het juiste tarief.

Opgave

Opgeven vooraf is niet nodig. De lessen zijn op instuifbasis

Dit is een artikel over zwangerschapszwemmen.