Sportcentrum Vliegende Vaart gesloten t/m 28 april

In verband met de aangescherpte maatregelen vanwege het Coronavirus blijft Sportcentrum Vliegende Vaart gesloten.

In Nederand gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus. Wij volgen het advies van het RIVM op en sluiten Sportcentrum Vliegende Vaart tot en met 28 april 2020!

Snorkelen en Survival

Survival 1, 2 en 3

Bij het zwemvaardigheidsdiploma Survival leer je hoe je jezelf kunt redden als je onverwachts in het water terecht komt. En je leert ook wat je absoluut niet moet doen als een vriendje in nood is.
Alle onderdelen dienen gekleed te worden uitgevoerd. De kleding moet bestaan uit een basis- en uitgebreid kledingpakket. Om het zwemvaardiheidsdiploma Survival compleet te krijgen doe je drie keer examen.

Snorkelen 1, 2 en 3

Wie geïnteresseerd is in de wereld onder water heeft een leuke basis met het zwemvaardigheidsdiploma Snorkelen.
Er zijn 3 diploma`s Snorkelen te behalen.

Wanneer?

  • Snorkelen: dinsdag van 17.45 - 18.45 uur
  • Survival: dinsdag van 17.45 - 18.45 uur

Tarieven

Kijk voor de meest actuele tarieven bij de tarieven van  zwemlessen van 1 uur.

* Bij aanschaf van een meerlessenkaart wordt eenmalig € 7.50 (incl.  € 5.00 borg) in rekening gebracht. Er wordt geen resitutie op meerlessenkaarten verleend.

Inschrijven

Inschrijven kan via de balie van ons sportcentrum of online via onze webhop. De wachtlijst is vaak nihil. Wanneer voor een specifiek diploma weinig interesse bestaat, kan het een tijdje duren voordat u een telefonische oproep krijgt.