Snorkelen en Survival

Survival 1, 2 en 3

Bij het zwemvaardigheidsdiploma Survival leer je hoe je jezelf kunt redden als je onverwachts in het water terecht komt. En je leert ook wat je absoluut niet moet doen als een vriendje in nood is.
Alle onderdelen dienen gekleed te worden uitgevoerd. De kleding moet bestaan uit een basis- en uitgebreid kledingpakket. Om het zwemvaardiheidsdiploma Survival compleet te krijgen doe je drie keer examen. De diploma-eisen van Survival 1, 2 en 3 kunt u bekijken op de website van het Nationaal Platform Zwembaden.

Snorkelen 1, 2 en 3

Wie geïnteresseerd is in de wereld onder water heeft een leuke basis met het zwemvaardigheidsdiploma Snorkelen.
Er zijn 3 diploma`s Snorkelen te behalen. De diploma-eisen van Snorkelen 1, 2 en 3 kunt u bekijken op de website van het Nationaal Platform Zwembaden.

Wanneer?

Snorkelen: dinsdag van 17.45 - 18.45 uur

Survival: dinsdag van 17.45 - 18.45 uur

Tarieven

Kijk voor de meest actuele tarieven bij de tarieven van  zwemlessen van 1 uur.

* Bij aanschaf van een meerlessenkaart wordt eenmalig € 7.50 (incl.  € 5.00 borg) in rekening gebracht. Er wordt geen resitutie op meerlessenkaarten verleend.

Opgave

Opgave is schriftelijk mogelijk aan de balie van het sportcentrum of via onze webshop. De wachtlijst is vaak nihil. Wanneer voor een specifiek diploma weinig interesse bestaat, kan het een tijdje duren voordat u een telefonische oproep krijgt.
Nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op.