Financiële problemen? Vraag om hulp!

Heeft u moeite met het betalen van uw rekeningen? Bent u bang om in de schulden te raken en wilt u dat voorkomen? Heeft u al te maken met aanmaningen van schuldeisers? Of is de situatie zo dreigend dat u wordt afgesloten van energie of uw huis uit moet? Vraag dan om hulp, voordat de situatie uit de hand loopt.

U kunt bij ons terecht voor informatie en advies of direct een aanvraag voor schuldhulpverlening doen.

Informatie en advies
Wij geven u vrijblijvend informatie en advies. Wilt u hiervan gebruikmaken? Vul dan het contactformulier in. Of stuur een mail naar schuldhulpverlening@terneuzen.nl. U kunt zich anoniem aanmelden. Uw e-mailadres hebben wij wel nodig, zodat we uw vragen kunnen beantwoorden of contact met u op kunnen nemen.

Aanvraag schuldhulpverlening
Is de situatie al zo dat u de rekeningen niet meer kunt betalen? Of zijn er betalingsachterstanden? Dan kunt u direct een aanvraag voor schuldhulpverlening doen via onze website. We nodigen u binnen vier weken uit voor een gesprek om uw financiële situatie te bespreken. We stellen vervolgens samen een plan op.
In dreigende situaties, bijvoorbeeld bij een huurachterstand van minimaal twee maanden of bij afsluiting van energie en/of water, nemen wij binnen drie dagen contact met u op.
Kijk voor meer informatie op onze website.