Informatieavond Axel: Snel internet in Zeeuwse buitengebieden

Woont u in het buitengebied en/of heeft u daar een bedrijf? En wilt u graag snel internet? Kom dan naar de informatieavond op 18 januari 2018 in de Halle, Rooseveltlaan 1a te Axel. Aanvang: 19.00 uur. De informatieavond wordt georganiseerd door de werkgroep ‘Snel internet buitengebied Oost Zeeuws-Vlaanderen’. Tijdens de informatieavond geeft een van de providers uitvoerige uitleg over het aanbod en waar en hoe u zich kunt aanmelden.

In het buitengebied is op veel adressen geen snel internet voorhanden. Ons dagelijks leven wordt echter steeds afhankelijker van snelle internetverbindingen. Digitale ontsluiting van het buitengebied is voor zowel bewoners als bedrijven van cruciaal belang. Goed toegankelijk internet betekent betere deelname aan het dagelijks sociaal, maatschappelijk en economisch verkeer.

Omdat het aanleggen van glasvezel of coaxkabel financieel niet haalbaar is, wordt gekozen voor een draadloos-vaste techniek. Een techniek die inmiddels heeft bewezen een stabiele, snelle verbinding te kunnen leveren.

Aansluitsubsidie
De eerste 240 aanmelders/belangstellenden die een contract afsluiten met een van de providers en aan de criteria voldoen, komen in aanmerking voor een aansluitsubsidie. Per aansluiting komt 200 euro subsidie beschikbaar. Wees er dus snel bij!

Voor meer informatie: www.heelzeelandbreedband.nl of de heer D. van der Velde van Economische Impuls Zeeland, tel. +31 118 724900, dickvandervelde@impulszeeland.nl
Ook voor vragen of gegevens over een individuele provider kunt u terecht op www.heelzeelandbreedband.nl.