Parkeerabonnement garage

Vul het formulier in

Velden met een * zijn verplicht.

Voorwaarden

  • We willen ondernemers en werknemers met flexibele werktijden een handje helpen. Heeft u een bedrijf in de vergunningzone of werkt u bij een bedrijf in de vergunningzone? En werkt u flexibel? Dan kunt u een uren-abonnement aanvragen. Als u een uren-abonnement aanschaft of verlengt, moet u een arbeidsovereenkomst overleggen.
    De maand- en jaarabonnementen kunnen zowel door bedrijven als particulieren worden aangeschaft.
  • Voor toegang tot de parkeergarage heeft u een inrijpas (keycard) nodig. Voor deze toegangspas wordt een borg van 50 euro in rekening gebracht. De borg ontvangt u retour bij inlevering van de onbeschadigde inrijpas binnen 2 weken na afloop van uw abonnement. U ontvangt de inrijpas alleen door het kiezen van een van de opties met "met inrijpas". De nieuwe inrijpas ontvangt u 5 werkdagen na betaling per post op het aangegeven adres.
  • Bij het verlengen van een bestaand abonnement kunt u het nummer van uw huidige inrijpas (keycard) opgeven. U kunt uw huidige pas dan blijven gebruiken. Kies hiervoor in de keuzelijst een van de opties met "verlengen zonder pas".

U kunt dit formulier pas indienen na betaling met iDeal, VISA of MasterCard. Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de geldende voorwaarden en verklaart u dit formulier naar waarheid te hebben ingevuld.

Na het invullen ondertekent u dit formulier digitaal. Als u dit formulier voor een organisatie invult, gebruikt u hiervoor eHerkenning. Vult u het voor uzelf in, dan gebruikt u DigiD. Daarna kunt u het formulier versturen.

Vul de startdatum voor uw abonnement in

Let op: verwerking van de gegevens duurt 5 werkdagen. De startdatum is dus vanaf 5 werkdagen na vandaag.

dd-mm-jjjj

Kies de gewenste parkeergarage

Heeft u al een inrijpas? Vul hieronder het nummer in

Betalen

Verplichte vraag: Hoe gaat de organisatie betalen?

Toelichting: vooraf betalen via overschrijving

Indien u heeft gekozen voor de optie betalen via overschijving (FACTUUR) mag u de samenvatting beschouwen als factuur/betalingsverzoek. U ontvangt deze direct per mail na het versturen van dit formulier.
Wij verzoeken u dan het openstaande bedrag te storten op rekeningnummer NL 24 BNGH 0285157515 t.n.v. de gemeente Terneuzen onder vermelding van "parkeervergunning" en het zaaknummer.
Het zaaknummer ontvangt u in een aparte mail na de factuur/samenvatting.

Let op: uw vergunning gaat pas 4 werkweken na uw betaling in! U kunt dus pas 4 werkweken na betaling met uw kenteken parkeren. Bij betaling met ideal gaat uw kenteken direct of op de gewenste datum in.