Parkeervergunning zakelijk

Vul het formulier in

Velden met een * zijn verplicht.

 

STOP

Voorwaarden

Een parkeervergunning zakelijk is alleen geldig voor het opgegeven kenteken, op het opgegeven bronpunt en voor het aantal betaalde opgegeven dagen. De vergunning is geldig t/m 31-12-2023.
Deze vergunning is geheel digitaal op kenteken. U ontvangt dus geen fysieke kaart meer.

U kunt dit formulier pas indienen na betaling met iDeal, VISA of MasterCard. Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de bovengenoemde voorwaarden en verklaart u dit formulier naar waarheid te hebben ingevuld.

Na het invullen ondertekent u dit formulier digitaal. Als u dit formulier voor een organisatie invult, gebruikt u hiervoor eHerkenning. Vult u het voor uzelf in, dan gebruikt u DigiD. Daarna kunt u het formulier versturen.

Betalen

Verplichte vraag: Hoe wilt u betalen?

Toelichting: vooraf betalen via overschrijving

Indien u heeft gekozen voor de optie betalen via overschijving (FACTUUR) mag u de samenvatting beschouwen als factuur/betalingsverzoek. U ontvangt deze direct per mail na het versturen van dit formulier.
Wij verzoeken u dan het openstaande bedrag te storten op rekeningnummer NL 24 BNGH 0285157515 t.n.v. de gemeente Terneuzen onder vermelding van "parkeervergunning" en het zaaknummer.
Het zaaknummer ontvangt u in een aparte mail na de factuur/samenvatting.

Let op: uw vergunning gaat pas twee werkweken na uw betaling in! U kunt dus pas twee werkweken na ontvangst van de betaling met uw kenteken parkeren.
Bij betaling met iDEAL gaat uw kenteken na ontvangst van de betaling binnen twee werkdagen, of op de gewenste datum in.