Thema-avond cybercriminaliteit en AI voor ondernemers

8 oktober 2024 - inloop vanaf 16.30 uur - CO3 Campus

In een tijd waarin technologische ontwikkelingen razendsnel gaan, is het essentieel om op de hoogte te blijven van de nieuwste innovaties en dreigingen. Tijdens de Week van de Veiligheid gaan we daarom dieper in op de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van cybercrime. Ook verkennen we hoe Artificial Intelligence (AI) en systemen zoals Chat GPT zowel een zegen als een bedreiging kunnen vormen voor uw bedrijf. 

Onze deskundige sprekers, waaronder Xander Koppelmans als ervaringsdeskundige en ethisch hacker Edwin van Andel van Zerocopter, nemen u mee in de wereld van digitale veiligheid. U krijgt inzicht in hoe cybercriminelen AI inzetten voor hun aanvallen en hoe u zich daartegen kunt wapenen. Daarnaast belichten we de positieve kanten van AI en hoe deze technologieën kunnen helpen om uw bedrijf efficiënter en veiliger te maken.

Programma

Het programma start met een warm en koud buffet om 17.00 uur. Het programma begint vervolgens met een gezamenlijk deel en daarna kunt u kiezen uit verschillende break-outsessies. Hieronder in het uitklapmenu staat meer informatie over de sessies waaruit u kunt kiezen. Bekijk dit voordat u gaat aanmelden.

Aanmeldformulier thema-avond

 

Programma

16.30 uur: inloop + informatiemarkt
17.00 uur: warm en koud buffet 
18.00 uur: start programma
18.30 uur: Keynote speaker Xander Koppelmans
19.30 uur: pauze
19.45 uur: breakoutsessies ronde 1
20.15 uur: wisselen
20.25 uur: breakoutsessies ronde 2
21.00 uur: netwerkborrel + informatiemarkt

Panel / spreker

Panel

 • Erik van Merrienboer, burgemeester gemeente Terneuzen
 • Jo-Annes de Bat, gedeputeerde provincie Zeeland
 • Tabita Verburg, CEO Dow

Keynote speaker

 • Xander Koppelmans, ervaringsdeskundige
Break-outsessies

Bij inschrijving kunt u twee sessies kiezen.

 • Verzekering Boidin: informatie over cyberverzekering
  Bedrijven zijn kwetsbaar voor cybercrime. Denk aan virussen, hacks, ransomware, phishing en datalekken. Is een cyberverzekering een antwoord op dit probleem? Tijdens deze sessie geeft Boidin uitleg over wat een cyberverzekering precies is, of je die nodig hebt en waarop je moet letten als je er één afsluit.
 • Get a Grip/ Laveto: ontdek de kansen van AI voor je bedrijf
  Ben je klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen met de kracht van artificial intelligence (AI)? Sluit aan bij deze breakoutsessie, verzorgd door Lieneke de Wolf van online marketing agency Get a Grip, met technische medewerking van webdeveloper Laveto. Ze nemen je mee in de wereld van AI en laten zien hoe deze technologie je bedrijfsprocessen kan verbeteren en nieuwe groeimogelijkheden kan creëren. Je krijgt inzicht in wat AI is en inspiratie voor diverse toepassingen. Ook krijg je een voorproefje wat het voor jouw bedrijf kan betekenen en ervaar een van onze toepassingen direct live in de praktijk.
 • KIK/MPI: Pieter Raes over AI-toepassingen in de industrie
 • IT Progression: ethisch hacker Edwin van Andel
  In deze interactieve en humoristische presentatie neemt Edwin van Andel bedrijven mee in zijn visie op security en hackers. Edwin van Andel is een hacker in hart en nieren en werkzaam bij Zerocopter. Op 13-jarige leeftijd begon hij met hacken en inmiddels heeft hij veel ervaring op het gebied van (ethical) Hacking, Cyber Security, IOT Awarenes & Social Engineering. Hij bespreekt tijdens zijn sessie de volgende vragen: Wat zijn de meest voorkomende manier waarop een ‘hacker' bij je binnen komt? Waarop moet je letten bij het beveiligen van jouw bedrijf? En zijn hackers criminelen of ligt dat toch wat anders?
Informatiemarkt

Tijdens de bijeenkomst staan er verschillende stands van de volgende bedrijven:

 • Boidin
 • Get a Grip
 • IT Progression
 • Business Open