Bedrijventerrein Handelspoort Zuid

Wij bieden ondernemers de ruimte!

Ligging

Het bedrijventerrein Handelspoort Zuid ligt op 30 tot 45 minuten van belangrijke Vlaamse steden zoals Gent, Brugge en Antwerpen met in totaal bijna 1 miljoen inwoners en heeft optimale verbindingen richting België, de Zeeuwse eilanden, Brabant en de Randstad. Een betaalbare locatie grenzend aan de belangrijkste interregionale verbindingsweg N62, de verbinding op het tunneltracé (Sluiskiltunnel / Westerscheldetunnel).

Karakteristiek

Handelspoort Zuid is speciaal ontwikkeld voor dienstverlenende bedrijven. Bijvoorbeeld van elektronische apparatuur of computers, medische en chemische instrumenten, groothandel, verhuurbedrijven of serviceverlening. Maar er is ook ruimte voor relatief milieuvriendelijke productie.

Gevestigde bedrijven

Business to Business ligt voor de hand met zoveel industrie en bedrijven in de directe omgeving, een haven- en industriegebied met Verbrugge Terminals en Elopak. Ziekenhuis ZorgSaam bevindt zich op enkele honderden meters ten oosten van her bedrijventerrein.

Andere klinkende namen in de Kanaalzone zijn bijvoorbeeld de chemiegiganten DOW Benelux, YARA en zetmeelverwerker CARGILL. Op zo’n 15 kilometer afstand, net over de Belgische grens is staalconcern ArcelorMittal gevestigd.

Facts

  • Ruim 2 hectare aan uit te geven bedrijfsgronden
  • Kavelgroottes van circa 1800 m2 tot 1,2 hectare
  • Toegestane milieucategorieën: 1 t/m 3.1
  • Meer foto's

Interesse?

Neem contact op met onze bedrijfscontactfunctionaris Han de Groot.