Bedrijventerrein Terneuzen Zuid

Wij bieden ondernemers de ruimte!

 

Toplocatie

De ligging van Terneuzen is een van onze sterke punten: centraal ten opzichte van steden als Antwerpen, Gent en Rotterdam en goed bereikbaar via het water, de wegen en het goederenspoor. Dit maakt havenstad Terneuzen een toplocatie voor vestiging! Terneuzen heeft ondernemers veel te bieden, vooral ruimte: betaalbare en representatieve kavels op bedrijfsterreinen, zoals in Terneuzen Zuid.

Ligging

Bedrijventerrein Terneuzen Zuid kent een uitstekende ligging aan de Koegorsstraat door de optimale verbindingen richting België, de Zeeuwse eilanden, Brabant en de Randstad. Een betaalbare locatie met een directe verbinding op de N62, het tunneltracé (Sluiskiltunnel / Westerscheldetunnel) van Goes naar Gent.

Karakteristiek

In de directe nabijheid is grootschalige haven gebonden industrie gevestigd, dei nog steeds uitbreidt. Daarnaast is er veel maintenance, logistiek en bio based industrie, waarbij innovatie, duurzaamheid ensamenwerking van belang zijn.

Gevestigde bedrijven

In het gebied Koegorspolder, waar het bedrijventerrein Terneuzen Zuid zich bevindt, hebben al een aantal ontwikkelingen plaatsgevonden en wordt momenteel ook gebouwd. Het leisure center met Skidome is hier gevestigd als mede het trainingscenter van Bio Base Europe. Daarnaast zijn er al een aantal bedrijven gevestigd en is een locatie van de gemeente waar tevens de brandweer en de ambulancedienst gehuisvest zijn. Ook vindt u op het bedrijventerrein het milieupark van de Zeeuwse Reinigingsdienst.

Facts

  • 13 hectare aan uit te geven bedrijfsgronden
  • Kavelgroottes van circa 1500 m2 tot 4 hectare
  • Toegestane milieucategorieën: 2 t/m 4.2
  • meer foto's

Interesse?

Neem contact op met onze bedrijfscontactfunctionaris Han de Groot.