Boothelling, strandje en horeca

Boothelling

De houten boothelling is bedoeld voor handtrailers. Hij is niet bedoeld voor aanhangwagens. Daarom is deze helling ook niet met de auto bereikbaar en zijn er geen parkeerplaatsen in de buurt. De helling willen we koppelen aan de bestaande steiger. Met naast de helling vastbindmogelijkheden voor de handtrailers.

Strandje

Het strandje dat we willen aanleggen, is geen badstrand, maar een stadsstrand. Het ligt bovenop de oever en heeft geen verbinding met de Otheense Kreek. We willen de natuurlijke oevers niet te veel verstoren. De oppervlakte van het strandje is maximaal 800 m2.

Pop-up horeca

De horeca die op die locatie naar ons idee passend is, is kleinschalig. We denken aan een foodtruck of container. Het gaat dan nadrukkelijk om daghoreca in de maanden mei tot en met september. Er wordt geen vergunning verleend voor 's nachts en er mag geen alcohol geschonken worden.
Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke horecavergunning voor de duur van vijf jaar. We leggen geen infrastructuur aan. De horeca moet dus zelfvoorzienend zijn. We maken afspraken over de bevoorrading en het schoonhouden van de omgeving.