Winkelen in de gemeente Terneuzen

De gemeente Terneuzen heeft verschillende grotere winkelgebieden. Klik op de links voor meer informatie over het gebied.

 

Centrum Terneuzen

Terneuzen. Stad van de Vliegende Hollander.
Een bruisende binnenstad voor bezoekers en ondernemers. Direct aan de Westerschelde. Met aantrekkelijke winkels, leuke cafés en restaurants, in een veilige en schone omgeving.

 

Winkelcentrum Schuttershof - Terneuzen

De poort naar het centrum van Terneuzen', is de slogan van de winkeliers in het winkelcentrum Schuttershof.
Maar Schuttershof is in het centrum van Terneuzen ook de schakel tussen de oude binnenstad en de grootwinkelbedrijven aan de Kennedylaan Oost.

 

Winkelcentrum Zuidpolder - Terneuzen

U kunt er terecht voor de dagelijkse boodschappen, voor haar- en kledingmode of huishoudelijke artikelen.
Ook is er gelegenheid om wat te drinken en te eten.

 

 

Centrum Axel

Axel staat van oudsher bekend om de culinaire kwaliteiten en bourgondische inslag. Die is ook bepaald door de nauwe band met België. Zo is er bijvoorbeeld een chocolatier en een wereldwijd vermaard wijnhuis. In Axel kun je gastronomisch uit eten en er is een grote verscheidenheid aan horeca.

 

 Centrum Sas van Gent

De verregaande specialisatie is de kracht van veel van deze winkels. U kunt er terecht voor een goed advies en kwaliteitsproducten.
Daarnaast is er op dinsdag een wekelijkse markt met een ruim aanbod aan verse producten

 

Centrum Zaamslag

In Zaamslag vindt u veel verschillende winkels, die specialist zijn op hun gebied en die gaan voor kwaliteit en echte aandacht voor de klant. U kunt hier gratis parkeren en u bent ook welkom op de wekelijkse koopavond op vrijdag.