T-tag parkeren in de parkeergarages 'Oostkolk' en 'Theaterplein'

In de parkeergarages ‘Oostkolk’ en ‘Theaterplein’ is het mogelijk om te betalen met de t-tag. Deze betaalservice wordt geboden door Movenience. Wie al een t-tag heeft voor de Westerscheldetunnel kan datzelfde apparaatje gebruiken voor de parkeergarages maar moet zich daarvoor wel eerst aanmelden.

Met een t-tag achter de voorruit van uw auto heeft u geen parkeerkaartje meer nodig en hoeft u niet langer te wachten in de rij voor de betaalautomaat. Bij het inrijden van de parkeergarage drukt op u de speciale t-tag knop en gaat de slagboom open. Bij het verlaten van de parkeergarage kunt u direct uitrijden. De t-tag registreert de parkeertijd en het verschuldigde parkeergeld wordt, net als de tol voor de Westerscheldetunnel, automatisch van uw (prepaid) tegoed afgeboekt.

Deurkaart voor toegang na 21:00 uur

Bij parkeergarages Oostkolk en Theaterplein in Terneuzen krijgt iedereen tijdens het inrijden met de t-tag een deurkaart. Deze deurkaart heeft u alleen nodig om 's avonds na 21.00 uur de toegangsdeur voor voetgangers te openen en voor het gebruik van de buitenlift van de parkeergarage Oostkolk.

Theatertarief

Het speciale theatertarief in parkeergarage Theaterplein werkt helaas niet in combinatie met het gebruik van de t-tag. Wilt u gebruik maken van het speciale theatertarief? Dan moet u gewoon een inrijkaartje nemen bij het inrijden (dus zonder de t-tag te gebruiken) en hiermee betalen bij de betaalautomaat bij de ingang naar het theater. Dit kaartje moet u ook gebruiken om de parkeergarage uit te rijden.

Aanmelden voor t-tag parkeren

Als u gebruik wilt maken van t-tag parkeren, dan moet u zich eerst aanmelden. Dat doet u op de website van Movenience, door te klikken op de button ‘Klant worden, Meld u aan’. U kan zich ook telefonisch aanmelden via de Klantenservice van Movenience. Deze klantendienst kan u telefonisch bereiken op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur met het nummer 0900 44 88 666 (vanuit buitenland: +31 (0)113 76 00 01).

Wat kost het?

Voor de betaalservice in de Zeeuwse parkeergarages brengt Movenience één totaalprijs  per maand/per t-tag in rekening. Daarnaast betaalt u ook het parkeergeld (via uw prepaid tegoed) van de gemeente Terneuzen (€ 0,14 per 6 minuten en max. € 4 per dag).

Als u zich hebt aangemeld voor  de parkeergarages in Terneuzen, geldt deze betaalservice van Movenience ook voor de parkeergarages van Vlissingen en de twee grootste garages van Middelburg. Ook daar is van toepassing dat  de parkeergelden van de genoemde gemeenten via uw prepaid tegoed betaald worden.

Meer informatie

Klik hier voor uitgebreide informatie over de werking van t-tag parkeren en de kosten van deze betaalservice.