Informatiebijeenkomst thuisbatterij en dynamisch energiecontract

Bent u benieuwd hoe u met thuisbatterijen uw energieverbruik optimaal kunt benutten en uw kosten kunt verlagen? Kom dan naar de gratis informatiedag op woensdag 26 juni in de CO3 Campus in Terneuzen.

Tijdens de informatiedag geven deskundigen uitleg over de werking en voordelen van thuisbatterijen. U leert hoe u overtollige zonne-energie kunt opslaan en gebruiken op momenten dat de zon niet schijnt. Er wordt persoonlijk advies gegeven over welke thuisbatterij het beste bij uw specifieke situatie past. 

Dynamisch energiecontract

Tijdens de informatiedag wordt er ook ingegaan op de voordelen van een dynamisch energiecontract. Dit contract kan helpen om nog efficiënter om te gaan met uw energieverbruik en uw kosten te verlagen.

Meer informatie

De informatiebijeenkomst vindt plaats op de CO3 Campus, Zeelandlaan 2, 4538 CA Terneuzen. U kunt kiezen uit de volgende tijden: van 15.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur. Aanmelden is verplicht en kan tot donderdag 20 juni via info@abczonnepanelen.nl. Vermeld in uw e-mail welke tijd uw voorkeur heeft. Deelname is gratis en tijdens de sessies wordt er koffie en thee geserveerd.