Sabewa Zeeland verstuurt gecombineerde belastingaanslagen 2024

Deze week ontvangt u de belastingaanslag van Sabewa Zeeland. Dit is een aanslag voor de gemeentelijke belastingen en de waterschapsbelastingen.

Bent u aangemeld voor de Berichtenbox van MijnOverheid? Dan ontvangt u de aanslag digitaal via de Berichtenbox. De Berichtenbox vindt u op mijn.overheid.nl. Bent u niet aangemeld voor de Berichtenbox? Dan ontvangt u de aanslag per post.

Nieuw dit jaar

Dit jaar is het aanslagbiljet vernieuwd. Op de achterkant vindt u instructies voor het indienen van bezwaar tegen uw belastingaanslag. Ook staat er een QR-code op het aanslagbiljet. Hiermee kunt u gemakkelijk een machtiging tot automatische incasso afgeven of de aanslag direct betalen. De nieuwe WOZ-waarde, die geldig is vanaf 1 januari 2023, staat op dezelfde plek op het nieuwe aanslagbiljet.
Ook nieuw dit jaar is dat u via www.sabewazeeland.nl het verantwoordingsdocument ‘Hoe komt de WOZ-waarde tot stand?’ kunt downloaden.

Vragen

Heeft u vragen over de belastingaanslag, betalingsmogelijkheden of kwijtschelding? Neem dan contact op met Sabewa Zeeland op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur via tel. 088 9995 800 of via het contactformulier op de website van Sabewa.