Uitnodiging presentatie Waterrecreatie in, op en langs het water!

Past recreëren in, op en langs het water goed bij u als inwoner, ondernemer, vereniging of organisatie? Kom dan naar de presentatie op 7 februari om 19.00 uur in het stadhuis. Tijdens deze avond presenteren we de eerste resultaten van de enquête ‘Denk mee over waterrecreatie in, op en langs het water!’, gaan we samen aan de slag en geven we meer informatie over het vervolg.

De uitkomsten van de enquête zijn de basis voor het verder vormgeven van de visie waterrecreatie. Het doel is om het water nog beter te benutten en een balans te vinden tussen recreatie en natuur. We vroegen inwoners, ondernemers, verenigingen en organisaties om mee te denken. Want, samen zorgen we voor meer plezier in, op en langs het water! In totaal vulden 365 deelnemers de enquête in.

Samen aan de slag

Tijdens de bijeenkomst maakt u samen met de andere bezoekers een sterkte-zwakte analyse op basis van de resultaten. Deze uitkomsten werken we verder uit in een bijeenkomst met de klankbordgroep. Na de presentatie op 7 februari delen we de resultaten ook via Hoplr en social media.

Programma

18.45 uur:    Inloop
19.00 uur:    Openingswoord door wethouder Laszlo van de Voorde
19.05 uur:     Presenteren resultaten enquête en uitleg over de visie
19.20 uur:    Samen een sterkte-zwakte analyse maken
19.40 uur:     Bespreken van de resultaten
19.50 uur:    Vervolgtraject toelichten en uitleg over de klankbordgroep

Aanmelden voor de bijeenkomst

Wilt u meedoen aan deze bijeenkomst? Meld u aan via economie@terneuzen.nl. In verband met de beschikbare ruimte kunnen maximaal 50 personen deelnemen.