Spreekuur werken, wonen of studeren over de grens

We zijn buren, maar veel dingen zijn anders geregeld in België. Al uw vragen over werken, wonen of studeren over de grens stelt u op woensdag 3 juli tijdens het gezamenlijk spreekuur van het Grensinformatiepunt Scheldemond in Terneuzen en EURES.

Werken in België kan interessant zijn. Dat kan ook vanuit uw eigen grensregio. Maar waar vindt u vacatures, hoe solliciteert u en hoe zit het met de wet- en regelgeving? Al uw vragen over werken over de grens stelt u tijdens het spreekuur aan een adviseur van EURES. Actieve bemiddeling van uw cv naar een werkgever is ook mogelijk. U kunt u aanmelden via werkenoverdegrens@uwv.nl onder vermelding van Spreekuur Terneuzen. Het tijdstip van de afspraak ontvangt u via een e-mail.

Grensinformatiepunt Scheldemond in Terneuzen

Wat moet u regelen als u over de grens gaat werken, wonen of studeren? Wat zijn de gevolgen van emigratie of grensarbeid op bijvoorbeeld uw belasting, ziektekostenverzekering, uitkering, pensioen(en) en andere praktische zaken? Ook met deze vragen kunt u terecht tijdens het spreekuur. Aanmelden kan via t.van.tilburg@grensinfopuntscheldemond.nl onder vermelding van Spreekuur Terneuzen. Het tijdstip van de afspraak ontvangt u via een e-mail.

Contact

Kunt u op woensdag 3 juli niet langskomen? Neem dan contact op. Het Grensinformatiepunt is bereikbaar via info@grensinfopuntscheldemond.nl. EURES is bereikbaar via werkenoverdegrens@uwv.nl.