Deel uw jeugdherinnering met ons!

Wij zijn gestart met de campagne Mooi is die Tijd. We vragen alle inwoners van de gemeente Terneuzen om leuke jeugdherinneringen met ons te delen in de vorm van een foto.

We willen graag zoveel mogelijk beeldmateriaal ontvangen. Dus ga op zoek naar de dozen waarin u de albums hebt zitten, haal weer even al die mooie jeugdherinneringen op en deel uw leukste herinnering daarna met ons via de website www.terneuzen.nl/mooiisdietijd of op social media met de hashtag #mooiisdietijd.

Waarom? Deze campagne is ontstaan vanuit de gedachte samen doen, samen leven. We willen meer begrip creëren voor de jeugd die tijd nodig heeft om de wereld te ontdekken en nieuwe dingen te leren. Dit kan alleen als wij als gemeente en inwoners ze ook die ruimte gunnen.
Hebben we niet allemaal een keertje rondgehangen met vrienden of bijvoorbeeld voor wat geluidsoverlast gezorgd? De tijden zijn misschien wel veranderd, maar de jeugd gedraagt zich tegenwoordig niet heel anders dan vroeger. Door foto’s van vroeger met elkaar te delen wordt dat vast snel duidelijk.

Doe ook mee!

Burgemeester Erik van Merrienboer, wethouder Sonja Suij (jeugd) en verschillende inwoners hebben al foto’s met ons gedeeld. Hartstikke leuk! Wie volgt?
Ga naar www.terneuzen.nl/mooiisdietijd en upload uw foto daar. Of deel uw jeugdherinnering op social media met de hashtag #mooiisdietijd.

Foto’s

Van alle foto’s die we ontvangen maken we een leuke collage op de website www.terneuzen.nl/mooiisdietijd. En uiteindelijk maken we er een mooi naslagwerk van. Hoe leuk is dat om straks te kunnen bekijken en te delen met uw familie of vrienden?