FMR Producties stelt gemeentegids Terneuzen samen

Bent u contactpersoon voor een vereniging of stichting? Dan kunt u de komende periode gebeld worden door FMR Producties. Dit bedrijf stelt de gemeentegids van Terneuzen samen. Bedrijfseigenaren kunnen gebeld worden met de vraag om te adverteren in de gids.

De gemeentegids van Terneuzen verschijnt halverwege 2023. We brengen de gids uit als e-book en op papier. De papieren gids komt op openbare locaties binnen de gemeente te liggen en is af te halen aan onze publieksbalie.
 

Wijzigingen doorgeven

Wilt u weten of uw vermelding in de gids klopt? Kijk dan in de papieren gids of online op www.lokaaltotaal.nl/terneuzen. Online kunt u ook meteen wijzigingen doorgeven, mocht dit nodig zijn. U kunt ook een e-mail sturen naar info@fmrproducties.nl.

 

FMR Producties

De gemeente laat de officiële gemeentegids van Terneuzen samenstellen door FMR Producties. Elke andere aanbieder van een gids met daarin adressen, doet dit op eigen initiatief en niet in opdracht van de gemeente. Heeft u twijfels of vragen naar aanleiding van een mail, telefoontje of brief? Meld dit dan aan communicatie@terneuzen.nl of via het algemene telefoonnummer 14 0115.