Hulp bij schulden

Helaas hebben steeds meer mensen betalingsachterstanden of schulden. De een heeft schulden door eigen toedoen, de ander door omstandigheden. Waar het ook door komt, u wilt ervan af. Team Schuldhulpverlening van de gemeente Terneuzen kan daarbij helpen.

Om dit onder de aandacht te krijgen, starten we de online campagne ‘Komt goed’. Met de campagne hopen we dat iedereen die hulp nodig heeft, zo snel mogelijk contact opneemt met team Schuldhulpverlening. Zij zijn er speciaal voor u en helpen u graag bij het vinden van een oplossing.
De komende weken plaatsen we verschillende berichten op Facebook en Instagram. Dit zijn voor de doelgroep herkenbare situaties die het gevolg zijn van minder budget.   

Aandacht voor team Schuldhulpverlening

Met de campagne willen we ook ons team Schuldhulpverlening onder de aandacht brengen. Nog te weinig mensen weten dat zij er zijn en dat is natuurlijk zonde. Ze zijn er voor alle inwoners van de gemeente Terneuzen. Het maakt niet uit hoe hoog de schulden zijn, ze kijken met u naar een passende oplossing. Dat kan ook budgetcoaching zijn (meer inzicht in uw in- en uitgaven) of budgetbeheer (uw inkomen wordt beheerd en de betalingen geregeld). En niet onbelangrijk, al hun diensten zijn gratis. Neem snel eens een kijkje op www.terneuzen.nl/komtgoed en zie wat de mogelijkheden zijn.

Zoek hulp

Dus: Ligt u wakker ’s nachts van uw geldproblemen? Lukt het niet meer om de vaste lasten te betalen? Of bent u bang voor financiële problemen? Wacht niet langer af met hulp zoeken en trek op tijd aan de bel. Voorkom dat u (verder) in de problemen komt. Schulden zijn niets om u voor te schamen. Door actie te ondernemen is er vaak meer mogelijk dan u denkt.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar www.terneuzen.nl/komtgoed. En houd de komende weken onze social media-kanalen in de gaten.