Inloopbijeenkomst winkelhart Axel

Op woensdag 12 juli organiseren wij een inloopbijeenkomst over de inrichtingsplannen voor het winkelhart van Axel. Tijdens deze bijeenkomst presenteert ook de Stichting Beheer Welzijnsaccommodaties Axel de toekomstplannen voor de locatie De Halle. U kunt vrij binnenlopen tussen 19.00 uur en 21.00 uur om de plannen te bekijken en vragen te stellen. Er is geen centrale presentatie. De bijeenkomst vindt plaats in De Halle, Rooseveltlaan 1a in Axel.

Het winkelhart van Axel is volop in ontwikkeling. Op dit moment vindt uitbreiding plaats van de Albert Heijn en de omliggende winkels. Ook krijgt het hele gebouw een flinke opwaardering. Nadat de bouwwerkzaamheden gereed zijn, richten we het omliggende openbaar gebied opnieuw in. De bedoeling is dat het Szydlowskiplein en de directe omgeving over een aantal jaar een aantrekkelijk gebied is om te winkelen en verblijven.

Denk mee

Van 13 tot en met 27 juli kunt u reageren op de plannen voor de herinrichting van het winkelhart Axel op doemee.terneuzen.nl. De resultaten hiervan gebruiken we om de plannen definitief te maken.

Meer informatie: www.terneuzen.nl/winkelhartaxel