Zeilweek 2023

Op maandag 24 juli opende wethouder Jurgen Vervaet de zeilweek op locatie de Braakman. Watersportvereniging Vremdijck organiseerde, net zoals voorgaande jaren, het evenement. Tijdens de zeilweek maakten kinderen kennis met de zeilsport en wat daar allemaal bij komt kijken. Ze leerden niet alleen hoe ze moeten zeilen, maar ook hoe ze samen en alleen dingen oplossen. Het evenement was daarom een mooie combinatie van leren zeilen, lekker sporten, genieten van de prachtige omgeving en gezellig samen zijn.

Tijdens de zeilweek werden de deelnemers in verschillende groepen op basis van niveau ingedeeld. Per groep werd lesgegeven. Dit jaar deden er ongeveer 25 kinderen mee aan de zeilweek.

Certificaat

Na afloop van de zeilweek kregen alle kinderen een leuke groepsfoto en een mooi deelname certificaat. Wanneer ze goede zeilvorderingen hadden gemaakt, konden ze ook een officieel CWO (Commissie Watersport Opleidingen) zeilcertificaat behalen. De trainers zijn CWO opgeleid en daarom was het mogelijk om dit uit te reiken.