Inloopspreekuur over collectieve zorgverzekering aangeboden door gemeente

De gemeente Terneuzen biedt samen met zorgverzekeraar CZ een collectieve zorgverzekering aan. Inwoners met een laag inkomen kunnen hiervoor in aanmerking komen. Wilt u weten of u hiervoor in aanmerking komt of wilt u meer informatie? Kom dan naar een van de spreekuren op dinsdag 5 december in het stadhuis in Terneuzen.

De spreekuren zijn van 9.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. U kunt hier terecht met al uw vragen over een eventuele aanmelding of vragen over de pakketten en vergoedingen van de collectieve zorgverzekering.
Een afspraak maken is niet nodig. U kunt zich tijdens deze uren op 5 december melden bij de publieksbalie van de gemeente Terneuzen.

Voor wie?

De spreekuren zijn bestemd voor inwoners met een laag inkomen. Of u in aanmerking komt voor bijzondere bijstand is ook afhankelijk van de gezinssituatie.

De collectieve zorgverzekering

De gemeente betaalt een deel van de premie en u profiteert van vele extra’s. De collectieve zorgverzekering bestaat uit een basisverzekering en verschillende aanvullende verzekeringen. U kiest altijd de zorg die bij u past.

Aanbod

Op https:www.gezondverzekerd.nl/gemeente/terneuzen/ vindt u het aanbod van de zorgverzekering van de gemeente Terneuzen. U ziet hier welke kosten vergoed worden. Bepaal wat u nodig heeft en kies het pakket dat het beste bij u past.

Aanmelden

U kunt zich tot en met 31 december 2023 aanmelden via www.gezondverzekerd.nl. CZ regelt dan de opzegging van uw huidige zorgverzekering. U mag alleen overstappen naar CZ als u geen betalingsachterstand heeft bij uw huidige zorgverzekeraar.