Pre-opening skatepark De Vliegende Vaart

Skatepark De Vliegende Vaart is een feit! Om dat te vieren, is er op 9 december van 12.00 tot 14.00 uur een pre-opening. Wethouder Laszlo van de Voorde, sponsor Bas van Leeuwen en de lokale skaters die hielpen bij het ontwerpen van de baan nemen als eersten het skatepark in gebruik. Iedereen is van harte welkom om onder het genot van een hapje en drankje het park te bewonderen en te testen op allerlei skatekunsten.

In verband met het winterse weer laat de officiële opening nog even op zich wachten. Wel nodigen we alle skateliefhebbers alvast uit om van het park gebruik te maken.

Skateclinics basisscholen

Vanaf het voorjaar bieden we op vijf dagen skateclinics aan voor de basisscholen. Deze clinics organiseren wij in samenwerking met de grootste skateboardschool van Nederland, Skate Days. Op deze dagen is er elk uur ruimte voor een groep van 25 schoolkinderen.

Officiële opening

Samen met de leverancier SkateOn organiseren we na de clinics een groot feest op en rond het skatepark. Meer informatie hierover volgt later.

Mede mogelijk gemaakt door

Het skatepark is voor een derde gesponsord door Bas van Leeuwen. Als geboren Terneuzenaar wil hij hiermee graag iets terug doen voor de skaters in onze gemeente.