Goede voornemens van start met opening QR-FIT beweegroute

Zaterdag 13 januari openen wethouders Laszlo van de Voorde (Sport) en Sonja Suij (Volksgezondheid) de QR-FIT beweegroute. De route is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een leuke en laagdrempelige manier om aan de dagelijkse portie beweging te komen. De opening vindt plaats om 13.00 uur bij Sportcentrum Vliegende Vaart.

Wethouder Laszlo van de Voorde (Sport): “Met de opening van de route gaan we het jaar goed van start. Dit is het moment om in actie te komen en invulling te geven aan uw goede voornemens. Jong en oud, iedereen kan op zijn eigen fitnessniveau meedoen. Omdat de oefeningen elke 24 uur wisselen, blijft er altijd iets nieuws te ontdekken.”
Wethouder Sonja Suij (Volksgezondheid): “Bewegen moet voor iedereen mogelijk zijn. Mis deze kans niet om actiever te worden, van de buitenlucht te genieten en uw gezondheid en welzijn te verbeteren. We hopen u en uw vrienden of familie aan de start te verwelkomen!”

Doe mee op 13 januari

Verken samen met een ervaren QR-FIT coach de route tijdens de opening. Om optimaal van de route te genieten, raden we aan om vooraf de QR-FIT app te downloaden. Iedereen is van harte welkom om gratis deel te nemen aan dit openingsevenement. Aanmelden kan via www.vliegendevaart.nl/SportPunt. Klik vervolgens op de knop Inschrijven. Kies daarna het inschrijfformulier Opening QR-FIT route Terneuzen 13/1.

Over de QR-FIT beweegroute

QR-FIT is een beweegplatform en biedt via een innovatieve app gratis beweegroutes aan. Vlakbij het sportcentrum ligt de route van 2,8 kilometer. Twaalf paaltjes geven de route aan. Het enige wat u hoeft te doen, is de QR-codes op de paaltjes langs de route scannen tijdens uw wandeling. U kunt ook teams vormen, eigen beweegroutes maken, uw voortgang bijhouden en deel uitmaken van de community.