Deze week stempas op de mat

De verkiezingen voor het Europees Parlement zijn in aantocht. Op donderdag 6 juni mag u naar de stembus. Om te stemmen heeft u een stempas nodig. Uw stempas valt deze week en anders uiterlijk 23 mei op de mat.

Met uw stempas kunt u stemmen in elk stemlokaal in de gemeente. Kijk op www.terneuzen.nl/verkiezingen voor een stembureau bij u in de buurt. De gemeente zet, naast 26 stembureaus, twee mobiele stembureaus in. Alle stembureaus zijn toegankelijk voor mindervaliden. Op deze manier maken we het zo makkelijk mogelijk om te gaan stemmen. 
 

Geen stempas ontvangen of kwijt

Heeft u geen stempas ontvangen of bent u uw stempas kwijt? Vraag dan zo snel mogelijk een nieuwe stempas aan bij de gemeente. Dit kan online of schriftelijk via www.terneuzen.nl/verkiezingen of aan de publieksbalie van de gemeente. Maak hiervoor eerst een afspraak. Het schriftelijke verzoek moet uiterlijk maandag 3 juni 2024 binnen zijn bij de gemeente. Aan de balie van de gemeente kunt u tot woensdag 5 juni 2024 terecht. Daarna is het niet meer mogelijk om een nieuwe stempas aan te vragen.